از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فرزاد الکترونیک فرزاد الکترونیک

ثبت نام

ماژول تشخیص PH آب مدل E201

وضعیت موجود
قیمت 945000 تومان
رتبه ی این کالا: 0.0

سنسور آنالوگ اندازه گیری PH (اسیدی یا قلیایی بودن) مایعات

تعداد
{{ quantity}}
اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

ماژول تشخیص pH آب یک سنسور الکتروشیمیایی است که برای اندازه‌گیری مستقیم میزان اسیدیته یا قلیاییته آب استفاده می‌شود. این ماژول‌ها معمولاً شامل یک الکترود pH، یک پره‌ی الکترولیتی، یک پره‌ی کالیبراسیون، یک مبدل آنالوگ به دیجیتال و یک مدار تقویت سیگنال هستند.

معرفی ماژول تشخیص PH آب

در عمل، الکترود pH با غوطه‌ور کردن در آب، با یون‌های هیدروژن (H+) یا هیدروکسید (OH-) آب واکنش می‌دهد و با تولید الکترون‌ها از دو بخش این الکترود سیگنال الکتریکی را تولید می‌کند. سپس این سیگنال به مبدل آنالوگ به دیجیتال ارسال می‌شود که آن را به شکل عددی تبدیل می‌کند و این اعداد به کمک یک مدار تقویت سیگنال برای پردازش و تفسیر ارسال می‌شوند. در نهایت، مقدار pH در قالب عددی به کاربر نشان داده می‌شود.

از این ماژول‌ها در کنترل کیفیت آب، کارخانه‌های صنعتی، آزمایشگاه‌های شیمیایی و همچنین در محیط زیست و آبزی‌پروری استفاده می‌شود.

کاربرد های ماژول تشخیص PH آب

  • کنترل کیفیت آب: ماژول‌های pH در تعیین مقدار pH آب کاربرد دارند و به کنترل کیفیت آب کمک می‌کنند. این ماژول‌ها معمولاً در صنایع غذایی، پزشکی، آبزی‌پروری، کشاورزی و صنعتی استفاده می‌شوند.
  • آزمایشگاه‌های شیمیایی: ماژول‌های pH در آزمایشگاه‌های شیمیایی برای اندازه‌گیری pH محلول‌ها، پایه‌های و اسیدهای آلی و معدنی و همچنین در مطالعات زیستی استفاده می‌شوند.
  • کنترل پروسه‌های صنعتی: ماژول‌های pH در برخی از صنایع مانند صنایع شیمیایی، دارویی، نساجی، مواد غذایی و آب و فاضلاب برای کنترل فرآیندهای صنعتی و تولید محصولات به کار می‌روند.
  • کنترل کیفیت خاک: ماژول‌های pH در کشاورزی برای اندازه‌گیری pH خاک و تنظیم میزان pH خاک به منظور بهبود رشد گیاهان و بهبود عملکرد محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مزایای ماژول تشخیص PH آب

  • دقت: ماژول‌های pH دارای دقت بالا هستند و می‌توانند مقدار pH را با دقت بالایی اندازه‌گیری کنند.
  • سهولت استفاده: این ماژول‌ها ساده و سهل الاستفاده هستند و نیازی به دانش تخصصی برای استفاده از آن‌ها ندارند.
  • اقتصادی: ماژول‌های pH اغلب به صورت پردازشگر داخلی دارند که نیاز به تعویض الکترود pH ندارد، این باعث افزایش طول عمر ماژول شده و همچنین هزینه کمتری برای نگهداری دارند.
  • قابلیت اتصال به میکروکنترلر: این ماژول‌ها معمولاً با استفاده از پروتکل‌های سریال مثل RS-232 و TTL می‌توانند به میکروکنترلرها متصل شوند و به عنوان یک سنسور در سیستم‌های کنترل خودکار و موارد دیگر استفاده شوند.

معایب ماژول تشخیص PH آب

  • نیاز به مراقبت: الکترود pH حساس است و نیاز به مراقبت دارد، اگر این الکترود در دمای بالا، با دیگر مواد شیمیایی یا با استفاده نادرست دچار آسیب شود می‌تواند عملکرد ماژول را تحت تاثیر قرار دهد.
  • هزینه: قیمت ماژول‌های pH در مقایسه با برخی سایر حسگرها، بیشتر است و ممکن است برای برخی کاربران محدودیتی داشته باشد.
  • تعویض الکترود: الکترود pH باید در مدت زمانی مشخص تعویض شود و این هزینه را برای کاربر ایجاد می‌کند.