معرفی باتری نایس 12 ولت 4.5 آمپر
امروزه در اکثر دستگاههای الکترونیکی باتریها حضور دارند و منبع انرژی این وسایل را تعمین میکنند . باتریها به دو دسته قابل شارژ و غیر قابل شارژ یا استاندارد تقسیم میشوند . باتری ها از لحاظ اندازه و کاربری و مواد سازنده شیمیایی دسته بندیهای نسبتا زیادی دارند از جمله موارد زیر : آلکالاین ، نیکل متال ، سرب اسیدی ،لیتیوم یون ، نیکل کادمیم ،لیتیوم پلیمر ، … Ni-MH , Li-SOCI2 , Nickel , Ni-CD , .. A ,AA , AAA , C , D , 2032 , 2016 , 1220, .. باتری فوق از نوع سرب اسیدی میباشد با بیشترین ظرفیت در حجم این باتری قابلیت استفاده در برق اضطراری ،اکو های شارژی،مهتابی شارژی،چراغ های دستی شارژی و…. این باتری ها باهولوگرام و ترمینال ضخیم (F2) تولید شده اند.
در باطری های خشک سیلد اسید نایس از سرب معدنی استفاده می شود.
باتری سیلد اسید VRLA یا باطری سیلد اسید Valve-regulated که اغلب با همان باتری سیلد اسید شناخته می شود، نوعی از باتری های لید اسیدی است. با توجه به ساختار مهندسی آنها، توانایی استفاده در حوزه های گوناگون، بدون نیاز به تعمیرات را دارند. البته تنها نیازی که به تعمیرات دارند، تمیز کردن آنها است و موارد دیگری را شامل نمی شود. در باتری ها یکی از فاکتورهایی که باعث خرابی آنها می شود، دمای بالای بیش از حد در محیط و وجود گرد و غبارهای زیاد است.
باطری های سیلد اسید در انواع کاربردهای برقی استفاده می شوند. علی الخصوص در محل هایی که با قطعی برق بالا مواجه هستند و نیاز به برق DC می باشند. باتری های VRLA یا لید اسیدی، دارای دو نوع AGM و GEL هستند. در باتری GEL به الکترولیت آنها پودر سیلیکا اضافه می شود که فرم ژل را به آن می دهد. باتری AGM نیز مخفف Absorbed glass mat می باشند که در میان پلیت های باتری، از فایبرگلاس استفاده می شود. هر دو نوع GEL و AGM مزایای خود را نسبت به یکدیگر دارند.
باتری های لید اسید از دو پلیت سربی تشکلیل می شوند که نقش الکترودها و سولفوریک اسید را بازی می کنند و الکترولیت را تشکیل می دهند. سلول های VRLA فرمول شیمیایی یکسانی از اسید-سرب دارند.
هنگامی که سلولی دشارژ می شود، سرب و اسید رقیق دچار واکنش شیمیایی شده که سولفات سرب و آب را تولید می کنند. هنگامی که سلولی نیز شارژ می شود، سرب-سولفات و آب تبدیل به سرب و اسید می شوند. در طراحی تمامی باتریی های سیلد اسیدی، جریان شارژ باید به گونه ای تنظیم شود که قابلیت جذب انرژی توسط باتری به وجود آیند.
از باتری های AGM در موتورهای برقی به خاطر کاهش احتمال نشت اسید به دلیل تصادفات و لرزش ها استفاده می شود. از باتری های سیلد اسید نوع AGM در وسایل حمل و نقل نیز استفاده می شود زیرا با توجه به مجهز بودن چنین ماشین آلاتی به قطعات سنگین، باتری های AGM وزن بسیار کمی را وارد می کنند و قابلیت اطمینان دسترسی به برق مورد نیاز را برای آن ها فراهم می کنند.
اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کند.
برای ثبت نظر ابتدا باید به سایت ورود کنید.
ورود/ثبت نام